• Nove, neotvorene artikle vratite nam u roku od 14 dana od isporuke.
  • Jednostavno kontaktirajte naš tim za podršku na contact@inspireuplift.com ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s povratkom.
  • Za bilo koji proizvod u vrijednosti većoj od 75 EUR trebali biste razmisliti o korištenju usluge dostave koja se može pratiti ili o kupnji osiguranja za otpremu.
    Svaki proizvod koji vratite mora biti u istom stanju u kojem ste ga primili i u originalnom pakiranju. Molimo vas da zadržite račun.
    Molimo vas da budete pažljivi pri odabiru ispravne veličine, boje i sl. vašeg proizvoda kako biste izbjegli povraćaj novca za zamjenu.

Povratna adresa:
Klik ponudba
Goriška cesta 56
5270, Ajdovščina

Uvjeti korištenja:

Potičemo kupce da pažljivo pročitaju našu Politiku povrata i da provjere jesu li svi artikli podobni za povratak kako bi se izbjeglo razočaranje.
Odobravamo kredit samo za artikle kupljene sa popustom ili kodom za popust od 25% ili više, od naše pune maloprodajne cijene.
Povrat novca ili kredit u trgovini bit će izdani u roku od 30 dana od datuma primitka vašeg povratka na našu povratnu adresu (gore navedenu).
Imate 14 dana od datuma primitka narudžbe da pokrenete i vratite svoje artikle radi povrata novca ili kredita u trgovini. Svaki povrat koji nije izvršen unutar ovog prozora bit će odbijen.
Vršimo povrat vašeg izvornog načina plaćanja za sve artikle po cijeni.
Zamjena se vrši putem kredita u trgovini samo za artikle koji ispunjavaju uvjete.
Ne dajemo povratnu oznaku niti plaćamo povratnu dostavu.
Predmeti moraju biti u potpuno novom, nekorištenom stanju i originalnom pakiranju kako bi imali pravo na povrat novca.
Predmeti vraćeni nama koji ne ispunjavaju uvjete za povrat novca ili kredit u trgovini bit će odbačeni ili vam poslani na vaš trošak.
Svi artikli kupljeni darovnom karticom ili kreditom u trgovini ne ispunjavaju uvjete za povrat. Darovne kartice kupljene i kreditne kartice izdane od strane Klik ponudba ne mogu se zamijeniti niti vratiti.
Svi troškovi dostave i državni porezi se ne mogu vratiti.
Otkazivanje se prihvaća samo za artikle po cijeni, unutar 60 minuta nakon što je narudžba poslana.
Uvjeti i odredbe naše politike povrata prevladavaju u slučaju pogrešne komunikacije ili na neki drugi način.
Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s našom politikom povrata, obratite nam se izravno na konakt@klikponudba.com i jedan od naših stručnjaka za korisničku podršku pomoći će vam u roku od 1 radnog dana.

Powered by BetterDocs

Seller Sign up